Werkt u ook terug/nog thuis ? Ondertussen ook regelmatig rug- en nekpijn ? Geen zin meer om aan de keukentafel te werken maar ook geen plaats of budget om een elektrische zit sta werktafel te plaatsen ?

U bent niet de enige. Ik heb deze opmerking de laatste weken vaak gehoord. Ik ben dan ook erg blij om een oplossing te kunnen aanbieden :

De MAHTHUVA en de SOPIVA zit sta tafels.

Mathuva & Sopiva zit sta tafels - Werkplekcoach - Ergo Comfort

Geen gedoe meer met zoeken naar een stopcontact dat nog vrij is, want u wil de tafel plaatsen op de plek die voor u het meest comfortabel en inspirerend werkt. Geen elektriciteitsverbruik meer maw geen bijkomende kost. De hoogteverstelling gebeurt snel en makkelijk dmv een gasveer. Staand en zittend werken worden vlot afgewisseld.

Mathhuva & Sopiva zit sta tafels - Werkplekcoach - Ergo Comfort

Jong geleerd, oud gedaan. Een tafel die door heel het gezin gebruikt kan worden. En op elke voordien “verloren” ruimte in een bedrijf geplaatst kan worden, veilig op 1,5m afstand.

Vervaardigd uit stevig materiaal waardoor de tafel erg stabiel is. En naast werktafel tijdens de dag, s’avonds dienst kan doen als extra tafel om bv. hapjes en drank op te plaatsen. Of om u te helpen bij een hobby.

Mathhuva & Sopiva zit sta tafels - Werkplekcoach - Ergo Comfort

De MAHTHUVA is beschikbaar in 3 formaten : L 78 x 50cm, M 68 x 40cm en S 50 x 35cm. U kiest zelf of u naast uw laptop nog plaats wenst om documenten, smartphone, tas koffie of thee etc. te leggen.

Beide tafels zijn ontworpen door Ari Kanerva, de Finse Designer of the Year (2019). MAHTHUVA heeft een strak design en past in elk interieur. SOPIVA heeft naast zwart en wit nog extra mooie kleuren om uw interieur een persoonlijke en originele toets te geven. Terracotta, warm groen, warm grijs, roos en blauw.

SOPIVA Alu heeft een tafelblad van aluminium, de SOPIVA Oak een mooi warm eiken blad voorzien van een gleuf om uw smartphone en/of tablet in te zetten. Weeral plaatsbesparend.

Mathhuva & Sopiva zit sta tafels - Werkplekcoach - Ergo Comfort

Waar wacht u nog op? Met de MAHTHUVA en SOPIVA tafel haalt u een multifunctionele energiezuinige compacte zit sta tafel in huis die zorgt voor uw gezondheid en mooi oogt, waar u de tafel ook zet. Nu en de volgende jaren.

Wilt u uw medewerkers thuis laten genieten van deze mooie zit sta tafels én een korting dmv een groepsaankoop? Neem vrijblijvend contact op via tel. 0495430547 of via mail info@ergo-comfort.be

Bent u overtuigd en wil u een MAHTHUVA of SOPIVA tafel aanschaffen, check de webshop: