Ergo Comfort is uw professionele partner op het gebied van ergonomie, zowel in de kantoor- als in de productieomgeving. De up to date kennis zorgt ervoor dat Ergo Comfort u steeds de meest innovatieve hulpmiddelen en nieuwe inzichten kan verschaffen. Ergo Comfort begeleidt u bij het inrichten van gezonde en efficiƫnte werkplekken zodat uw medewerkers zich volledig kunnen toeleggen op uw core business.

Hiervoor verwijzen wij graag naar de website van Ergo Comfort.

Alles rondom ons verandert en evolueert. E-commerce heeft zijn intrede gedaan, niet alleen in de particuliere markt maar ook in het bedrijfsleven.

Ook de werkomstandigheden- en omgevingen veranderen voortdurend. HNW, Het Nieuwe Werken, de verzamelnaam voor nieuwe manieren van werken die mogelijk gemaakt worden door de huidige informatie- en communicatietechnologie. Meer en meer werknemers werken enkele dagen thuis, in co-workingplekken, satelietkantoren etc. WorkLife balance, vergrijzing, langer werken, duurzaam personeelsbeleid : het worden de uitdagingen van de toekomst.

Ergo Comfort speelt hierop in door een uitgekiend kwalitatief hoogstaand gamma van ergonomische producten aan u voor te stellen. Van een tablet- en laptopset tot een volledige thuiswerkplek.

U kan genieten van de speciale prijzen van de voorgestelde bundels/sets om uw eigen thuiskantoor in te richten.

Ergonomisch verantwoord, milieuvriendelijk, compleet, aangenaam, functioneel, duurzaam, comfortabel, mooi, milieuvriendelijk, cradle to cradle, innovatief,correcte levering en service.

Wij gaan voor u op zoek naar gebruiksvriendelijke voorwerpen die uw leven comfortabeler maken.

Voor de vaste werkplek, de thuiswerkplek, flexkantoor, mobiele nomad …. bij de Ergoshop vindt u de tools die u nodig hebt. ?? Vergeet niet te kijken bij de koopjescorner!