Thuiswerkplek


Deze app van Ergo Comfort wil je vooral informatie verschaffen over de ergonomische basisprincipes van je werkplek, en in het bijzonder je thuiswerkplek.

Download voor Android users >

 

Ergo Comfort app

Je start met het overlopen van de checklist. Is je werkplek nog voor verbetering vatbaar, kijk dan voor advies bij thuiswerken, het maakt niet uit of je werkt met een vaste pc, laptop, tablet of een combinatie ervan.

Ben je nog niet 100% zeker of je werkplek wel ergonomisch is, mail dan een foto of filmpje, dan krijg je gratis een eerste advies.

De button tips & tricks geeft je heel wat direct bruikbare, praktische informatie zoals bv. waarom zou ik een documentlaptophouder gebruiken, welk type moet ik dan kiezen, hoe werk ik onderweg ergonomisch, wat is een ergonomische muis, wat zijn RSI klachten, wat is het belang van bewegen, wat is de link met stress,...

En omdat een beeld vaak veel meer zegt dan een woord, zijn er tal van filmpjes terug te vinden onder de button youtube: Zit-instructies van ergonomische kantoorstoelen, hoe gebruik ik de laptophouder U TOP PRO, etc.

Integreer beweegmomenten in je werkdag

Vaak kan je met kleine aanpassingen je werkplek al optimaliseren. Maar soms zijn er ergonomische hulpmiddelen nodig zoals bv. een laptophouder, een compact klavier en muis als je langdurig met een laptop werkt. Via de webshop krijg je een mooi overzicht van de ergonomische hulpmiddelen die geselecteerd werden op kwaliteit en vooral gebruiksvriendelijkheid.

De Ergoshop biedt ook totale thuiswerkplekken aan : u kiest zelf hoe ver u hierin wil gaan : laptopset, ONGO krukje, ergonomische kantoorstoel, elektrische zit-statafel etc.
Wanneer je opteert voor een volledige thuiswerkplek, dan wordt deze gratis thuis geleverd en voor je ingesteld zodat je direct comfortabel kan beginnen werken.
Ben je tevreden over een bepaalde ergonomische muis of heeft het gebruik van een laptophouder ervoor gezorgd dat je geen nekpijn meer hebt, post het op de FANWALL en deel zo je ervaringen met anderen.
Heb je suggesties om de app nog aan te vullen, we horen het graag.
Omgekeerd houden wij je graag via de nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, onderzoek, studiedagen etc. En uiteraard ook nieuwe producten en speciale interessante acties.

Waarom deze app gebruiken

Om uw werkplek thuis ergonomisch en comfortabel in te richten voor jezelf, je kinderen. Als bedrijf: om je medewerkers informatie te verschaffen over hoe ze thuis en onderweg ergonomisch en efficiƫnt kunnen werken.

Deze app wil informeren en inspireren!

 

Bezoek onze Ergo Shop 

Voor de vaste werkplek, de thuiswerkplek, flexkantoor, mobiele nomad .... In onze Ergo Shop vindt u de tools die u nodig hebt!

Bezoek onze webshop