Mensen zijn gemaakt om te bewegen, tegelijkertijd zijn we van nature lui en maken we het ons graag gemakkelijk. “Zitten is het nieuwe roken” deze slogan heb je ongetwijfeld al gehoord. Het inmiddels wel bekend dat langdurig (stil)zitten gezondheidsrisico’s met zich meebrengt zoals diabetesII, te hoge cholesterol, hart-en vaatziekten en zelfs sommige vormen van kanker.

Dynamisch werken is de oplossing. Een zit-sta bureau geeft de gebruiker de mogelijkheid regelmatig van houding te veranderen (=bewegen). Bewegen zorgt ervoor dat de gebruiker fit blijft en minder kans loopt fysieke klachten te ontwikkelen. De IntelliDeskRapid maakt van de zit-sta bureau een personal trainer door de gebruiker eraan te herinneren dat het tijd wordt van houding te veranderen : van passief zittend naar actief staand en omgekeerd. Het intelligente systeem leert van zijn gebruikers, stelt een persoonlijk beweegprogramma voor en houdt het calorieverbruik bij.

Het dashboard toont overzichtelijk de statistieken van de zit en sta duur.

IntelliDeskRapid zorgt ervoor dat de medewerkers gestimuleerd worden optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van de zit sta tafel.

Extra handig : de IntellideskRapid kent uw favoriete stahoogte en zithoogte ! 

Maw je kan snel en makkelijk beginnen werken. 

Naast de IntelliDesk Rapid kan het systeem ook uitgebreid worden met een extra module nl. een reserveringssysteem van werkplekken en vergaderruimtes, een overzichtelijke plattegrond (je vind direct de collega’s van je team, printers, toiletten etc.) en je mist geen enkele vergadering door de intergratie met met Google Calendar en Microsoft Exchange / Office 365. 

Nieuwsgierig geworden ? Maak een afspraak en kom de IntelliDeskRapid zelf uit testen in onze Experience Center.